Manavgat Orman Yangını : K Opykgeqifilm / Dün başlayan ve söndürme çalışmaları hız kesmeden devam eden yangında alevler yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçradı.

Manavgat Orman Yangını : K Opykgeqifilm / Dün başlayan ve söndürme çalışmaları hız kesmeden devam eden yangında alevler yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçradı.. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. 1 day ago · manavgat'ta 4 ayrı noktada çıkan orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı. 3 saat önce "5 saat boyunca işkence görmüşüm". 1 day ago · manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Jul 28, 2021 · manavgat'taki orman yangını yerleşim yerlerini tehdit ediyor bir yorum ekle.

Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Jul 11, 2021 · manavgat'ta orman yangını. Jul 28, 2021 · manavgat'taki orman yangını yerleşim yerlerini tehdit ediyor bir yorum ekle. 1 day ago · manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı.

Hdqmnw920zpv5m
Hdqmnw920zpv5m from i4.hurimg.com
Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Jul 28, 2021 · manavgat'taki orman yangını yerleşim yerlerini tehdit ediyor bir yorum ekle. Jul 28, 2021 · manavgat orman yangını şehir merkezine ulaştı ve 3 mahalle boşaltıldı! Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Dha muhabiri alparslan çınar da yaptığı açıklamada henüz nasıl başlandığına dair bilgi yok. Manavgat'ta çıkan yangında 5 dönüm ormanlık alan zarar gördü. Yangın, bölgedeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarının yanı sıra hayvanların barındığı noktalara da yayıldı. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli.

Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı.

Jul 11, 2021 · manavgat'ta orman yangını. Jul 29, 2021 · turizm cenneti antalya manavgat'taki orman yangını tüm ülkenin gündemine yerleşti. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, bu konuda net bir şey söylemek mümkün değil. Jul 28, 2021 · manavgat'taki orman yangını yerleşim yerlerini tehdit ediyor bir yorum ekle. 3 saat önce "5 saat boyunca işkence görmüşüm". Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. 1 day ago · manavgat'ta büyük orman yangını: 1 day ago · manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri müdahaleye etti. Jul 23, 2020 · manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Sebebi ile ilgili yoğun bir çalışma söz konusu.

Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Jul 28, 2021 · manavgat orman yangını şehir merkezine ulaştı ve 3 mahalle boşaltıldı! Jul 23, 2020 · manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Manavgat'ta çıkan yangında 5 dönüm ormanlık alan zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı.

8pyihna1t0ysgm
8pyihna1t0ysgm from www.hakkariobjektifhaber.com
Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Jul 29, 2021 · turizm cenneti antalya manavgat'taki orman yangını tüm ülkenin gündemine yerleşti. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Sebebi ile ilgili yoğun bir çalışma söz konusu. Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri müdahaleye etti. 1 day ago · manavgat orman yangını kim çıkardı? Dün başlayan ve söndürme çalışmaları hız kesmeden devam eden yangında alevler yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçradı.

Manavgat'ın yeniköy, sarılar, bahçelievler ve sorgun bölgesinde 4 noktada yangın çıktı.

Manavgat'ın yeniköy, sarılar, bahçelievler ve sorgun bölgesinde 4 noktada yangın çıktı. Sarılar mahallesi hastane caddesi'nde sarılar jandarma karakolu karşısında orman ve makilik alanda çıkan yangına, orman i̇şletme müdürlüğüne ait 5 arazöz, 4 su. Dün başlayan ve söndürme çalışmaları hız kesmeden devam eden yangında alevler yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçradı. Sebebi ile ilgili yoğun bir çalışma söz konusu. Manavgat'ta çıkan yangında 5 dönüm ormanlık alan zarar gördü. Jul 23, 2020 · manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Jul 29, 2021 · turizm cenneti antalya manavgat'taki orman yangını tüm ülkenin gündemine yerleşti. Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri müdahaleye etti. Yangın, bölgedeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarının yanı sıra hayvanların barındığı noktalara da yayıldı. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. 3 saat önce "5 saat boyunca işkence görmüşüm". Jul 11, 2021 · manavgat'ta orman yangını. 1 day ago · manavgat'ta büyük orman yangını:

Dün başlayan ve söndürme çalışmaları hız kesmeden devam eden yangında alevler yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçradı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, bu konuda net bir şey söylemek mümkün değil. Jul 28, 2021 · manavgat orman yangını şehir merkezine ulaştı ve 3 mahalle boşaltıldı!

Pmikjhfppmmy7m
Pmikjhfppmmy7m from cdnr.yenicaggazetesi.com.tr
Jul 23, 2020 · manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Dün başlayan ve söndürme çalışmaları hız kesmeden devam eden yangında alevler yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçradı. Jul 29, 2021 · turizm cenneti antalya manavgat'taki orman yangını tüm ülkenin gündemine yerleşti. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, bu konuda net bir şey söylemek mümkün değil. Jul 28, 2021 · manavgat orman yangını şehir merkezine ulaştı ve 3 mahalle boşaltıldı! Jul 28, 2021 · manavgat'taki orman yangını yerleşim yerlerini tehdit ediyor bir yorum ekle.

1 day ago · manavgat orman yangını kim çıkardı?

Sarılar mahallesi hastane caddesi'nde sarılar jandarma karakolu karşısında orman ve makilik alanda çıkan yangına, orman i̇şletme müdürlüğüne ait 5 arazöz, 4 su. Dün başlayan ve söndürme çalışmaları hız kesmeden devam eden yangında alevler yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçradı. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli. Yangın, bölgedeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarının yanı sıra hayvanların barındığı noktalara da yayıldı. Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri müdahaleye etti. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, bu konuda net bir şey söylemek mümkün değil. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Sebebi ile ilgili yoğun bir çalışma söz konusu. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Manavgat'ta çıkan yangında 5 dönüm ormanlık alan zarar gördü. Jul 29, 2021 · turizm cenneti antalya manavgat'taki orman yangını tüm ülkenin gündemine yerleşti. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Dha muhabiri alparslan çınar da yaptığı açıklamada henüz nasıl başlandığına dair bilgi yok.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code